utorak, 22. listopada 2013.

Kako brzo i jeftino vašem stanu dati novi šmek?

Ukoliko brzo i jeftino želite preurediti vaše toplo i sigurno gnijezdo i pokloniti mu sasvim novi izgled, poslušajte šta imam za reći u nastavku današnje teme:

Ukoliko vam je muka od jednog te istog prizora svaki dan i ako živite kao podstanar, mislim da su slijedeći savjeti  za neke manje promjene, sasvim dobro rješenje za vas.Naljepnice za zid su sjajne, a nisu ni tako strašno skupe. Prošetajte do prodavnice sa materijalom za krečenje, tu ćete vrlo vjerovatno pronaći prekrasne naljepnice za zid. Možete ih naručiti i preko interneta. Postoji obilje sajtova na kojim se prodaju sjajne dekoracije za zidove. Odaberite boje koje volite. Vaša omiljena prostorija će sa naljepnicama za zid imati sasvim jednu novu dimenziju. I najbolje od svega, kad vam dosade vrlo lako ih možete zamijeniti.

Na zidove možete staviti i platno. Kupite boju i uzorak koji želite i preživite preobražaj vašeg omiljenog skrovišta.

Novi jednobojni ili šareni jastuci su sjajna ideja za neki novi početak u vašem životu. Unesite vedrinu u vaš život. Veliki šareni jastuci su moja omiljena varijanta.

Otiđite na pijacu sa polovnom robom i pokušajte promaći neki sladak tepih. Čak i kada ste podstanar svoj tepih možete ponijeti i na neko novo mjesto za život. Šarenih tepih unosi radost u prostor i odiše novom toplinom. Izaberite tepih koji se lako održava.

Nemojte zaboraviti na slike i fotografije, ali prethodno provjerite strukturu zidova zbog potrebe za bušenjem. Mala akumulatorska bušilica je sjajna stvar koju možete pokloniti sami sebi. Slike i fotografije svakom prostoru daju neki pečat osobnosti i podsjećaju na neka bolja vremena.

Toliko za danas, lijep dan vam želim i mnogo sretnih dana u vašem novom domu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.