subota, 1. prosinca 2012.

Neobična upotreba kuglica od vate


Osvježite prostoriju - Natopite kuglicu od vate svojim omiljenim mirisom, parfemom ili toaletnom vodom i ubacite je u vrećicu usisivača. Dok budete usisavali, miris će se oslobađati iz usisivača i osvježavati prostoriju.


Osvježite frižider - Ponekad se u frižideru pomiješaju i zadrže mirisa različitih vrsta hrane te ga je potrebno osvježiti. Učinite to tako što ćete kuglicu od vate natopiti ekstraktom od vanile i smjestiti je u policu frižidera. To će i djelovati kao prirodni osveživač.

Uklonite plijesan - U kupatilu uvijek postoje određena mjesta do kojih četka rijetko može dosegnuti i na kojima se lako stvara plijesan. Potopite kuglice od vate u varikinu i nagurajte ih u takva mjesta, ako je potrebno zalijepite ih za ploćice ili zid, ostavite tako da stoji par sati. Kada uklonite kuglice, vidjet ćete da ste se oslobodili plijesni. Dovršite posao ispiranjem takvih površina toplom vodom

Zaštitite djecu - Napunite žljebove plakara kuglicama od vate. Tako se vrata na plakaru neće do kraja zatvoriti i vaš mališan neće ukliještiti prstiće.

Sačuvajte gumene rukavice - Ako vaši dugi i njegovani nokti često prave poderotine na rukavicama, u svaki odjeljak za prst ugurajte po jednu kuglicu od vate. Tako ćete produžiti vijek gumenim rukavicama, a i sačuvati vaše nokte.

domaci.de

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.